ScandiNatives

Mine hjertebørn <3

Håb

Nye tider i vente...Posted by Pia Sørensen Sun, January 10, 2016 17:09:13

Efterår har været tid til fordybelse, tilbageblik og fremtids visioner.

Foreningen er mit hjertebarn så det kan være utroligt hårdt at opleve at de initiativer jeg så gerne vil sætte i værk, ikke bliver det. Det er ikke helt så nemt at få den økonomiske opbakning som det kræver og derfor har et tilbageblik på hvad der gik godt og hvad gik ikke så godt - været vigtigt for Dansk Sioux Venskabsforenings fremtid.

Det har på mange måder været en hård proces som jeg ikke har følt skulle deles. Alt har været vendt på hovedet og jeg har været enormt ked af det. Mest af alt fordi jeg føler jeg svigter mine venner og kontakter i South Dakota. Jeg har jo givet mit ord på at blandt andet bogen bliver en realitet og at andre initiativer ligger sig i kølevandet på den. Det var heller ikke særligt fedt, at skulle fortælle Wilfred at foreningen ingen økonomisk opbakning havde fået til projekt "Humanitær nødhjælp til Crow Creek Reservatet - vinteren 2015". Eller at det ikke har været muligt at skaffe frivillige eller interesse for vores generalforsamling. Jeg blev derfor også nødt til at kigge på min egen indsats, har den været god nok, hvad skal ændres og hvad kan jeg gøre fremadrettet.

Processen er vel overstået og trods mange frustrationer og tårer, har fordybelse og selvindsigt været det der fik det hele vendt til håb og fremtidsvisioner. Det betyder at jeg er i fuld gang med en ny profil og nye tilgange i skøn forening med nogle af de gamle. Jeg glæder mit til at dele det med jer løbende den næste måneds tid!

Et lille citat om håb <3

"Just because something

isn't happening right now

dosen't mean that it will never happen"