ScandiNatives

ScandiNatives

DanskSiouxVenskabsforening

Mine hjertebørn <3

Mine første ord til jer..

Hvorfor starte en blogPosted by Pia Sørensen Mon, September 21, 2015 17:56:38

Jeg har længe gået og overvejet om jeg skulle starte med at blogge. Overvejelserne er nu blevet til virkelighed og ScandiNatives er blevet født. Det er generelt vigtigt for mig, at flette den Nordiske og Nordamerikanske naturtro sammen - så helt intuitivt kom det skønne navn til mig.

Der er mange glæder og fornøjelser, men også udfordringer og skuffelser når man kaster sig ud i at starte en forening. Udfordringen bliver ikke mindre når man gerne vil arbejder med forebyggende indsatser for at reducerer den høje rate af selvmord og selvmordsforsøg blandt indianske teenager. Udfordringer som jeg helt åben og ærligt vil dele med jer her på bloggen. Der vil sikkert være nogen der føler sit stødt eller ramt på forskellig vis. Derfor er det allerede nu meget vigtigt for mig at få fortalt, at det her handler ikke om jer, men om foreningen og min åbne og ærlige fortælling fra mit hjerte til jeres <3  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.