ScandiNatives

ScandiNatives

DanskSiouxVenskabsforening

Mine hjertebørn <3

Håb

Nye tider i vente...Posted by Pia Sørensen Sun, January 10, 2016 17:09:13

Efterår har været tid til fordybelse, tilbageblik og fremtids visioner.

Foreningen er mit hjertebarn så det kan være utroligt hårdt at opleve at de initiativer jeg så gerne vil sætte i værk, ikke bliver det. Det er ikke helt så nemt at få den økonomiske opbakning som det kræver og derfor har et tilbageblik på hvad der gik godt og hvad gik ikke så godt - været vigtigt for Dansk Sioux Venskabsforenings fremtid.

Det har på mange måder været en hård proces som jeg ikke har følt skulle deles. Alt har været vendt på hovedet og jeg har været enormt ked af det. Mest af alt fordi jeg føler jeg svigter mine venner og kontakter i South Dakota. Jeg har jo givet mit ord på at blandt andet bogen bliver en realitet og at andre initiativer ligger sig i kølevandet på den. Det var heller ikke særligt fedt, at skulle fortælle Wilfred at foreningen ingen økonomisk opbakning havde fået til projekt "Humanitær nødhjælp til Crow Creek Reservatet - vinteren 2015". Eller at det ikke har været muligt at skaffe frivillige eller interesse for vores generalforsamling. Jeg blev derfor også nødt til at kigge på min egen indsats, har den været god nok, hvad skal ændres og hvad kan jeg gøre fremadrettet.

Processen er vel overstået og trods mange frustrationer og tårer, har fordybelse og selvindsigt været det der fik det hele vendt til håb og fremtidsvisioner. Det betyder at jeg er i fuld gang med en ny profil og nye tilgange i skøn forening med nogle af de gamle. Jeg glæder mit til at dele det med jer løbende den næste måneds tid!

Et lille citat om håb <3

"Just because something

isn't happening right now

dosen't mean that it will never happen"  • Comments(0)//scandinatives.dansk-sioux-venskabsforening.dk/#post2

Eftertænksom

Nye tider i vente...Posted by Pia Sørensen Wed, September 30, 2015 12:15:56

Det er gave at være socialpædagog... en gave fordi der ikke er noget forudsigeligt i arbejdet som pædagog - alt er proces. Der skal hele tiden findes løsninger, opfindes på stedet og trædes ud på den "tynde is" alt det der følger med når man stifter en foreningen.

Nogen gange kan jeg godt sidde med en følelse af at jeg ikke syntes jeg er nået særligt langt i mine bestræbelser på at støtte dem. Udfordringen og grunden til, at jeg ind imellem kan tænke sådan, er udelukkende fordi jeg kommer på afveje. Jeg skal spænde over så meget, og derfor kan jeg komme til at have fokus det forkerte sted - hvad kom første "ægget eller hønen"

Forleden havde jeg god mailudveksling med en af de skønne mennesker som har liket vores side på facebook - og en snak med en kvinde som står mit hjerte nær. Ud af det kom der nogle refleksioner som jeg er meget taknemmelig for - så tusind tak til jer begge <3. Jeg blev klar over, at jeg i en periode har brugt mine ressourcer forkert - der er noget der kommer før initiativer, nemlig oplysningsarbejde.

Min forståelse og indsigt, kan jeg ikke forvente er den samme hos andre. Det burde jeg da om nogen vide med en systemisk grunduddannelse i rygsækken. Sjovt nok så "glemmer" jeg det lidt når det handler om mig selv og det jeg gør - det er på en måde altid lidt nemmer med alle i andre:-) OPLYSNING er vejen frem, det er der jeg skal have mit fokus - for så er jeg overbevist om, at der ikke kommer til at mangle medlemmer eller mennesker til de kommende initiativer. Det er også blevet tydeligt for mig, at det måske ikke er helt klart hvor og hvordan vi skiller os ud fra andre indianske foreninger herhjemme. Det betyder, at jeg nu går i gang med en proces der hedder, tydelighed - som handler om kort og præcist, at fortælle om hvad foreningen vil og står for.

For at afslutte hvor jeg startede... så er foreningen en evig proces og det er jeg skolet i via min uddannelse og virke som socialpædagog. Personligt trives jeg også bedst med at skulle nytænke, være innovativ og proaktiv - så alt er som det skal være og tak for det <3

https://www.youtube.com/watch?v=d_afgeTAopc

  • Comments(0)//scandinatives.dansk-sioux-venskabsforening.dk/#post1